fredag 22 december 2017

FOTOT

Hej!

Vi tackar för denna termin och önskar eleverna välkomna tillbaka 10 januari klockan 08.00. I dagens betyg bifogade vi ett brev angående mobilanvändningen på skolan. Läs gärna det.

God jul och gott nytt år!
/Bengt och Petratisdag 20 juni 2017

Sommarlov och terminsstartTack så mycket för det gångna läsåret och den fina presenten från klassen. Så här ser det ut hemma hos mig nu.
Nu har Johan precis lämnat skolan och det känns tomt. Nästa termin börjar 21 augusti klockan 8.30 (återkommer om tiden inte stämmer).

Paddlingen är tänkt till 24-25 augusti. Vi går i skolan på torsdag förmiddag, äter lunch här och åker sedan till Kalv. Vi paddlar, tältar och dagen efter är vi tillbaka kring lunch i Kalv. Medföljande lärare är Bengt Svensson, Anders Svensson och jag.

Bilar dit:
Eliasson (Elin)       
Charlesson    (Johan)
Ivarsson        (Wilma)
Mohammed
Petra

Bilar hem:
Marcus Andersson (Edvin)
Jonsson         ( Filippa) 
Lars Andersson (Leo)
Stagl             (Julia)
Petra

GLAD SOMMAR!


onsdag 14 juni 2017

Gökotta 2017

8B gör det igen! Fantastiskt samarbete och en kämparglöd man sällan får vara med om! 
Vi slog alla i dragkampen och vann kampen i årskurs 8 i den totala tävlingen!

MVH
/Petra och Johan

torsdag 8 juni 2017

Paddling + tältning

Hej!

Som jag skrev för ett par veckor sedan, vill vi iväg på en utflykt i början av nian. Nu är idén att vi ska paddla, antagligen en tur på Lillån (Kalv). En preliminär plan är att vi sticker från skolan efter lunch någon gång, paddlar på eftermiddagen, tältar och sedan paddlar tillbaka dagen därpå. Hämtning på eftermiddagen. Vi kommer att behöva ha med oss mat, tält och sovsäckar.

För att vi ska kunna göra detta behöver vi hjälp med skjuts dit och hem. 6 bilar dit (om varje bil tar 4 elever) och 6 bilar hem. Vore bra om vi kan boka upp detta redan nu, för tiden är väldigt knapp i början av nästa termin.

Det blir jag (Petra), Bengt Svensson och eventuellt Anders Svensson som paddlar och sover över med eleverna.

Förslag på datum: 24-25 augusti eller 31 augusti-1 september

Slutet på denna termin närmar sig. Måndag och tisdag nästa vecka är vanliga dagar. onsdag är det Gökotta och då samlas vi ute på Getterön 5:e vik klockan 06:30. Dagen avslutas ca 10.30. På torsdag gör vi något med klassen. På fredag är det avslutning i idrottshallen på Danska vägen (som vanligt) klockan 11:00.

Trevlig student och helg!


Hälsningar Johan och Petra

fredag 2 juni 2017

8B fotbollsturnering

Med en beslutsamhet och en lagkänsla utöver det vanliga äntrade 8B fotbollsplanen idag med inställningen att det här ska gå bra och vi ska ha roligt!
De slog alla årskurs åtta och en nia i semifinal. I finalen bjöd de hårt motstånd mot vinnarlaget! Fantastiskt kämpat!

Videos och foton finner du här!

Kolla in Elvis straff som sätts efter ett antal returer. Hur snyggt som helst! :)


onsdag 31 maj 2017

Svimningslek

Hej!

Mycket ledsamt att informera om att "svimningslekar" spridit sig till Håstensskolan. Vi önskar att det förs samtal även hemma kring att det är helt oacceptabelt.

Här kan ni få mer info, även om filmen är gammal:MVH
/Johan & Petra

måndag 22 maj 2017

Klassdag på onsdag 24 maj

Hej!

På onsdag bryter vi undervisningen och vi ses istället vid Barnens badstrand klockan 09.00. Vi kommer att vara ute, så kläder efter väder. Vi ska gå till Solviken och tillbaka och stanna på olika ställen på vägen. Fika och matsäck behövs, vi tänder grillar om man vill ha med något att grilla. Dagen avslutas vid Barnens badstrand ungefär klockan 14. Hoppas på en glad, lagom varm och solig dag!

Passar på att skriva att vi har pratat om tältning i början av nästa termin, kanske 24 eller 31 augusti. Vi vet inte vem som tar över efter Johan, men med lite god vilja kanske vi kan sticka iväg på något ändå. God vilja = lite föräldramedverkan;) Vi cyklar (Petra och en vuxen till + eleverna) och framme vid vårt mål kommer ett par följebilar med tält och mat. Vore bra om vi var 2-3 vuxna som övernattar. Tänk på saken och anmäl gärna att ni vill/kan ställa upp, antingen genom att vara med eller genom att skjutsa saker dit eller hem.

Hälsningar Johan och Petra